CANblau Tapasbar

’op ad trappen’

Første etage har vi indrettet til en hyggelig Tapasbar hvor kokkene arbejder fra baren, direkte foran gæsterne. Her præsenterer vi et udvalg af de mere end 550 forskellige tapas, som igennem 10 år har været langet over disken hos CANblau. 

Køkkenchefen Jimmy Holm vil oftest selv være at finde bag gryderne i tapasbaren. Jimmy’s store kærlighed for Spaniens fantastiske skinker er sammen med masser af velsmag og temperament omdrejningspunktet for maden i tapasbaren. Se menukort.

Vi har 24 pladser ved borde samt 8 pladser i baren. Tapasbaren har fra 1. november frokoståbent onsdag – lørdag fra 12.00 – 15.00 og aftenåbent tirsdag – lørdag fra 17.00 – 22.00. Søndag og mandag lukket. Booking af bord er velkommen. Dog kan bordene kun bookes i max. 2 timer grundet Covid-19. Seneste booking i første seat er kl. 18.00. Andet seat starter fra kl. 20.00, hvor seneste booking er kl. 20.45 Pladserne i baren kan ikke bookes, her dropper man forbi til vin, cava, tapas og hygge. Vores gæster er mere end velkommen til blot at gå på opdagelse i vores vinkort