CANblau Tapasbar

’op ad trappen’

Første etage har vi indrettet til en hyggelig Tapasbar hvor kokkene arbejder fra baren, direkte foran gæsterne. Her præsenterer vi et udvalg af de mere end 550 forskellige tapas, som igennem 10 år har været langet over disken hos CANblau. 

Køkkenchefen Jimmy Holm vil oftest selv være at finde bag gryderne i tapasbaren. Jimmy’s store kærlighed for Spaniens fantastiske skinker er sammen med masser af velsmag og temperament omdrejningspunktet for maden i tapasbaren. Se menukort.

Vi har 26 pladser ved borde samt 8 pladser i baren. Tapasbaren har åben alle dage, frokost fra 12.00 – 15.00 og aften fra 17.00 – 21.30 (søndag dog lukket) Booking af bord er velkommen. Pladserne i baren kan ikke bookes, her dropper man forbi til vin, cava, tapas og hygge. Vores gæster er mere end velkommen til blot at gå på opdagelse i vores vinkort