Vores tapaskort
Hos CANblau serverer vi spansk tapas med udgangspunkt i Jimmys erfaringer fra det spanske køkken og hans fortid hos nogle af Spaniens bedste restauranter, blandt andre El Bulli og el Cellar de Roca. Sammen med ham har vi skabt et menukort, der tager udgangspunkt i spansk tradition, men som samtidig tør give maden et innovativt og eksperimentelt udtryk.
Vi anser vores tapas primært social mad eller dele retter, om I vil. Bestil derfor forskellige retter til hele bordet. På den måde får jeres smagsløg lov til at prøve en gastronomisk rejse med udgangspunkt i det spanske køkken.
Vi anbefaler, at der bestilles 7-8 tapas til 2 gæster.

CANblau Nytårsmenu 2022
Snacks
CANblau’s nøddemix
Kartoffelchips med trøffelpulver og trøffel/søja dip
Blinis med creme fraiche, rødløg og kaviar
Krustade med kongekrabbe
Grissini med Jamon iberico
Menu
Stenovnsbagt surdejsbrød med smør fra Arla unika
Ovnbagt torsk med grov senneps velouete, gramolata, urter og karljohan svampe
Jomfruhummer med hummersuppe, gulerødder i kimchi og shiso
Oksemørbrad med salsa romersco, kartoffel/porre gratin, jordskokker og aromatisk sauce
Chokolade, ananas, rom og vanilje
Kransekage fra Spottag Bakery
Pris: 700,- kr. pr kuvert


Tapas
Julemenu, gælder fra d. 17. november 2022
Brød, mandler og oliven
Pan classic tostado med hvidløg, tomat og manhego ost
Jamón Serrano
Brandade af saltet fisk, oliventapenade, violet kartoffel og julesalat
Rejer med aioli
Patatas Bravas med aioli og salsa brava
Terrine af dansk gris og jamon iberico, sennep, rødkål og estragon
CANblau burger med oksebøf, shiso, morkel mayo og sort sesam
–
(Skal vælges af hele bordet)
Madrid menu
Brød, mandler og oliven
Salchichon, chorizo, lomo
Jamon Serrano
Rejer med aioli
Manchego ost med frutos secos og oliventapenade
CANblau’s Ibérico pølse, med sesam/chili mayo
Patatas bravas med aioli og salsa brava
Ibérico gris med peberfrugt og kebab inspireret sauce
To dejlige glas vin
Menupris: 500,- pr. gæst
Tilkøb af dessert: 50,- pr. gæst
Mango/passions sorbet med knas og karamel
Clásicos 2010-2022
Surdejsbrød med jomfruolivenolie
28,-
Ristede, saltede mandler
38,-
Marinerede spanske oliven
28,-
Rejer med aioli (2011)
98,-
Salat med Jamon Iberico, mozzarella og tomat
88,-
Steak tartar med sprød kartoffel
108,-
Panko rejer med Caesar dressing, parmesan og peberfrugt
108,-
Krabbesalat med avocado og violet kartoffel
108,-
Bikini med skinke, trøffel, og mozzarella
98,-
Grillet brioche med cremet gedeost, pære, trøffelhonning og balsamico
98,-
Grillede artiskokker med salsa bomba (2010)
68,-
Friterede artiskokker med trøffel/soya mayo, appelsin og citrusfrugt
98,-
“Carpaccio” af tørret okse, med parmesan, manchego mayo, kapers og mandler
108,-
Manchego ost med frutos secos og oliventapenade
88,-
Patatas bravas med aioli og salsa brava
58,-
Pimientos de Padrón med ajillo
58,-
Jomfruhummer med gulerødder, anis og kimchi
128,-
CANblau burger med oksebøf, shiso, morkel mayo og sort sesam (2011)
78,-
Svamperisotto med karl-johan svampe,
trøffelsmør og bøffel-mozzarella (2012)
108,-
Dagens fangst med pastinak og hasselnødder
118,-
Burger med stegt flæsk, mozzarella og sennep
58,-
CANblau’s Ibérico pølse med sesam/chili mayo og løg
88,-
Ibérico gris med peberfrugt og kebab inspireret sauce
98,-
Oksemørbrad med kryddersmør, ajillo og sprød kartoffel
138,-
Ibérico Ribs med spicy tomatsalat
118,-
Postre
Dessert
Mango/passions sorbet med knas og karamel
68,-
Cheesecake 2.0 (AH)
88,-
Jordbær, litchi og olivenolie
78,-
Jamón
(Skinke)
Jamón Serrano fra Batallé
88,-
Jamón Iberico Cebo fra Cesar Nieto, 30 måneder
128,-
Jamón Iberico Bellota fra Cesar Nieto, 60 måneder
158,-
Selección af Jamon Serrano og Ibérico, oliven, mandler og ost
408,-
Plato de embutidos
(Pølse)
Salchichon, chorizo, lomo
108,-
Pan con tomate
(Brød med tomat og hvidløg)
Classic
68,-
Jamón Serrano
108,-
Jamón Iberico
138,-
Tørret okse fra Leon, manchego mayo, capers,
mandler og estragon
128,-