Vores tapaskort

Hos CANblau serverer vi spansk tapas med udgangspunkt i Jimmys erfaringer fra det spanske køkken og hans fortid hos nogle af Spaniens bedste restauranter, blandt andre El Bulli og el Cellar de Roca. Sammen med ham har vi skabt et menukort, der tager udgangspunkt i spansk tradition, men som samtidig tør give maden et innovativt og eksperimentelt udtryk.

Vi anser vores tapas primært social mad eller dele retter, om I vil. Bestil derfor forskellige retter til hele bordet. På den måde får jeres smagsløg lov til at prøve en gastronomisk rejse med udgangspunkt i det spanske køkken.
Vi anbefaler, at der bestilles 7-8 tapas til 2 gæster.

Book bord her

Tapas menu

Brød, mandler og oliven

Pan classic
Jamón Serrano

Krabbesalat med avocado og violet kartoffel
Rejer med aioli

Patatas bravas med aioli og salsa brava
CANblau burger med oksebøf, shiso, morkel mayo og sort sesam

Svamperisotto med karl-johan svampe, trøffelsmør og bøffel-mozarella

(Skal vælges af hele bordet)

Menupris: 500,- pr. gæst

Tilkøb af dessert: 50,- pr. gæst
Mango/passions sorbet med knas og karamel

Clásicos 2010-2021

Surdejsbrød med jomfruolivenolie

28,-

Ristede, saltede mandler

38,-

Marinerede spanske oliven

28,-

Rejer med aioli (2011)

98,-

Gazpacho med håndpillede rejer, croutoner og aioli

78,-

Salat med Jamon Iberico, mozzarella og tomat

88,-

Steak tartar med sprød kartoffel

108,-

Panko rejer med Caesar dressing, parmesan og peberfrugt

108,-

Krabbesalat med avocado og violet kartoffel

108,-

Bikini med skinke, trøffel, og mozzarella

98,-

Grillet brioche med cremet gedeost, pære, trøffelhonning og balsamico

98,-

Grillede artiskokker med salsa bomba (2010)

68,-

Friterede artiskokker med trøffel/soya mayo, appelsin og citrusfrugt

98,-

“Carpaccio” af tørret okse, med parmesan, manchego mayo, kapers og mandler

108,-

Manchego ost med frutos secos og oliventapenade

88,-

Patatas bravas med aioli og salsa brava

58,-

Pimientos de Padrón med ajillo

58,-

CANblau burger med oksebøf, shiso, morkel mayo og sort sesam (2011)

78,-

Svamperisotto med karl-johan svampe,
trøffelsmør og bøffel-mozzarella (2012)

108,-

Dagens fangst med ærter, blanquet sauce og romesco

118,-

CANblau’s Ibérico pølse med sesam/chili mayo og løg

88,-

Oksemørbrad med kryddersmør, ajillo og sprød kartoffel

138,-

Ibérico Ribs med spicy tomatsalat

118,-

Postre

(Dessert)

Mango/passions sorbet med knas og karamel

68,-

Cheesecake 2.0 (AH)

88,-

Jordbær, litchi og olivenolie

78,-

Jamón

(Skinke)

Jamón Serrano fra Batallé

88,-

Jamón Iberico Cebo fra Cesar Nieto, 30 måneder

128,-

Jamón Iberico Bellota fra Cesar Nieto, 60 måneder

158,-

Selección af Jamon Serrano og Ibérico, oliven, mandler og ost

408,-

Plato de embutidos

(Pølse)

Salchichon, chorizo, lomo

108,-

Pan con tomate

(Brød med tomat og hvidløg)

Classic

68,-

Jamón Serrano

108,-

Jamón Iberico

138,-

Tørret okse fra Leon, manchego mayo, capers,
mandler og estragon

128,-