Vores tapaskort

Hos CANblau serverer vi spansk tapas med udgangspunkt i Jimmys erfaringer fra det spanske køkken og hans fortid hos nogle af Spaniens bedste restauranter, blandt andre El Bulli og el Cellar de Roca. Sammen med ham har vi skabt et menukort, der tager udgangspunkt i spansk tradition, men som samtidig tør give maden et innovativt og eksperimentelt udtryk.

Vi anser vores tapas primært social mad eller dele retter, om I vil. Bestil derfor forskellige retter til hele bordet. På den måde får jeres smagsløg lov til at prøve en gastronomisk rejse med udgangspunkt i det spanske køkken.
Vi anbefaler, at der bestilles 7-8 tapas til 2 gæster.

Book bord her

CANblau Nytårsmenu 2022

Snacks

CANblau’s nøddemix

Kartoffelchips med trøffelpulver og trøffel/søja dip

Blinis med creme fraiche, rødløg og kaviar

Krustade med kongekrabbe

Grissini med Jamon iberico

Menu

Stenovnsbagt surdejsbrød med smør fra Arla unika

Ovnbagt torsk med grov senneps velouete, gramolata, urter og karljohan svampe

Jomfruhummer med hummersuppe, gulerødder i kimchi og shiso

Oksemørbrad med salsa romersco, kartoffel/porre gratin, jordskokker og aromatisk sauce

Chokolade, ananas, rom og vanilje

Kransekage fra Spottag Bakery

Pris: 700,- kr. pr kuvert

Bestil Nytårsmenu

Tapas

Julemenu, gælder fra d. 17. november 2022

Brød, mandler og oliven

Pan classic tostado med hvidløg, tomat og manhego ost
Jamón Serrano

Brandade af saltet fisk, oliventapenade, violet kartoffel og julesalat
Rejer med aioli

Patatas Bravas med aioli og salsa brava

Terrine af dansk gris og jamon iberico, sennep, rødkål og estragon

CANblau burger med oksebøf, shiso, morkel mayo og sort sesam

(Skal vælges af hele bordet)

Madrid menu

Brød, mandler og oliven
Salchichon, chorizo, lomo
Jamon Serrano
Rejer med aioli
Manchego ost med frutos secos og oliventapenade
CANblau’s Ibérico pølse, med sesam/chili mayo
Patatas bravas med aioli og salsa brava
Ibérico gris med peberfrugt og kebab inspireret sauce
To dejlige glas vin

Menupris: 500,- pr. gæst

Tilkøb af dessert: 50,- pr. gæst
Mango/passions sorbet med knas og karamel

Clásicos 2010-2022

Surdejsbrød med jomfruolivenolie

28,-

Ristede, saltede mandler

38,-

Marinerede spanske oliven

28,-

Rejer med aioli (2011)

98,-

Salat med Jamon Iberico, mozzarella og tomat

88,-

Steak tartar med sprød kartoffel

108,-

Panko rejer med Caesar dressing, parmesan og peberfrugt

108,-

Krabbesalat med avocado og violet kartoffel

108,-

Bikini med skinke, trøffel, og mozzarella

98,-

Grillet brioche med cremet gedeost, pære, trøffelhonning og balsamico

98,-

Grillede artiskokker med salsa bomba (2010)

68,-

Friterede artiskokker med trøffel/soya mayo, appelsin og citrusfrugt

98,-

“Carpaccio” af tørret okse, med parmesan, manchego mayo, kapers og mandler

108,-

Manchego ost med frutos secos og oliventapenade

88,-

Patatas bravas med aioli og salsa brava

58,-

Pimientos de Padrón med ajillo

58,-

Jomfruhummer med gulerødder, anis og kimchi

128,-

CANblau burger med oksebøf, shiso, morkel mayo og sort sesam (2011)

78,-

Svamperisotto med karl-johan svampe,
trøffelsmør og bøffel-mozzarella (2012)

108,-

Dagens fangst med pastinak og hasselnødder

118,-

Burger med stegt flæsk, mozzarella og sennep

58,-

CANblau’s Ibérico pølse med sesam/chili mayo og løg

88,-

Ibérico gris med peberfrugt og kebab inspireret sauce

98,-

Oksemørbrad med kryddersmør, ajillo og sprød kartoffel

138,-

Ibérico Ribs med spicy tomatsalat

118,-

Postre

Dessert

Mango/passions sorbet med knas og karamel

68,-

Cheesecake 2.0 (AH)

88,-

Jordbær, litchi og olivenolie

78,-

Jamón

(Skinke)

Jamón Serrano fra Batallé

88,-

Jamón Iberico Cebo fra Cesar Nieto, 30 måneder

128,-

Jamón Iberico Bellota fra Cesar Nieto, 60 måneder

158,-

Selección af Jamon Serrano og Ibérico, oliven, mandler og ost

408,-

Plato de embutidos

(Pølse)

Salchichon, chorizo, lomo

108,-

Pan con tomate

(Brød med tomat og hvidløg)

Classic

68,-

Jamón Serrano

108,-

Jamón Iberico

138,-

Tørret okse fra Leon, manchego mayo, capers,
mandler og estragon

128,-