Historien bag CANblau

Hvem står bag CANblau?

Hos CANblau er vi et team af dedikerede kokke, tjenere og opvaskere, der alle er overbevist om, at spansk mad har sin berettigelse også i det danske klima. Vi har forelsket os i Spaniens varme, råvarernes smag og hele den kultur, der følger med. Alt sammen noget som vi ønsker at dele med dig og dit selskab på vores egen eksperimentelle og innovative måde.

Vores grundlægger

CANblau er grundlagt og udtænkt af Jimmy Holm, som også er køkkenchef. Med sin fortid hos store, anerkendte restauranter som El Bulli og El Cellar de Roca tør Jimmy udfordre og sætte nye rammer for de spanske traditioner, vi i forvejen kender fra det spanske køkken. Han formår at skabe madoplevelser for sine gæster, som han er anerkendt for både i Danmark og i Spanien.

Når du booker en af vores smagninger, er det ofte Jimmy, der stiller op og deler ud af sine erfaringer og oplevelser fra sin fortid i Spanien.

Kontakt os

Kom forbi, sig hej og se restauranten!

Er du interesseret i at bestille bord, kan du gøre det her, og har du andre forespørgsler, er du velkommen til at give os et kald på: 86 28 88 88

Du kan også sende os en mail på: info@canblau.dk

Åbningstider

Onsdag: 17.00 – 24.00
Torsdag – lørdag: 12.00 – 15.00 og 17.00 – 24.00

Søndag – tirsdag: Lukket (åbent for selskaber efter aftale)