Når du mangler det gode indslag

Sherrysmagning

Der findes adskillige hedvine. Vermouth, aperitiffer, madeira, portvin – og så findes der sherry. Sherry, ses i sit hjemland Spanien, som lige til at gå til. Men vi andre skal nogle gange have hjælp til at forstå den ædle drik. Får du først øjnene op for sherry, er der dog virkelig noget at komme efter. Der er noget for enhver, og sherry kan drikkes af alle – hvis du bare bliver introduceret ordentligt til drikken.

For mange bliver sherry forbundet med noget mørkt og sødt sprøjt, som ens bedsteforældre drak tilbage i firserne. Men det er et misvisende billede. Faktisk er seks ud af otte sherryer salte og passer bedre til f.eks. fisk og kød end til desserter.

Hvorfor skal du booke en sherrysmagning?

Det skal du, fordi den giver dig indsigt i en verden i total forandring. Den gamle sherry-region i Spanien er kollapset, og i den forbindelse er der blevet ryddet ud i de mange bodegaer, hvor de producenter der er tilbage, kun leverer god kvalitets sherry i dag. Derfor får du på nuværende tidspunkt meget interessante og teknisk veludførte sherry-vine til næsten ingen penge.

Du kan booke en sherrysmagning hos os i vores lokaler eller i dit eget hjem. Vi disker op med forskellige typer sherry, og vores sherry-entusiaster sørger for, at I får en oplevelse uden sammenligning.

Ønsker du at booke en sherrysmagning, så send os en e-mail på info@canblau.dk eller ring til os på 86 28 88 88.

Vinsmagningen

Som spansk restaurant føler vi os forpligtet på at udbrede kendskabet til spansk vin. Derfor har vi altid et stort udvalg af spanske vine på vores vinkort. Alle sammen nøje udvalgt af vores sommelier.

Når vi holder vinsmagning, kan du som arrangør selv beslutte, hvad der skal på bordet. Men mangler du sparring og inspiration, har vi selvfølgelig altid gode råd og ideer til at gøre din vinsmagning til noget helt særligt. Vinsmagninger kan afholdes i restaurantens private lokale på 2. sal, eller I kan afholde en privat vinsmagning i jeres eget hjem.

Book din vinsmagning ved at give os et kald på 86 28 88 88 eller send os en e-mail på info@canblau.dk

Skinkesmagning

Hvor meget ved du egentligt om spansk skinke? Måske kan du kende forskel på serrano og jamón, men ved du, hvordan man spiser en skinke for at få mest muligt ud af oplevelsen?

Når du booker en skinkesmagning hos os, får du og dit selskab en guidet indflyvning til skinkens verden. Vi tager jer med på en tur rundt i Spanien, hvor vi fortæller, hvad du skal drikke til din skinke, hvordan du skal spise den, hvordan du kender forskel på f.eks. hvide og iberiske skinker, og hvorfor prisen på dem kan variere så gevaldigt.

Skinkesmagningen kan foregå både hos os og i dit eget hjem – det er helt op til dig. Er du i gang med at booke en skinkesmagning, så beder vi dig overveje at kombinere oplevelsen med en sherrysmagning eller en vinsmagning. Det skaber i vores optik den fuldendte, spanske oplevelse.

Du kan booke en skinkesmagning ved at ringe til os på 86 28 88 88 eller sende os en e-mail på info@canblau.dk