Menu september

Tapasrestaurant

Snacks

2/3 snacks

Tapas

Stegte rejer med bagte, syltede cherrytomater og figen

Ceviche af rødtunge, søde grønne tomater og peanuts

Tun ”tonnato” med trøffel, røget paprika, parmesankiks og tørret kalvehjerte*

Græskar risotto, græskarpuré, røget kuller,
ristede græskarkerner, grønkåls pesto

Tartar af kalv

Ibérico pluma med brændt peberfrugt og juice

Brissel, løg og Holiday*

Oksemørbrad med svampe, sprød brioche og trøffelsauce

Brombær, blåbær, vanilje og hasselnød

Mørk chokolade, vaniljecreme, grønne æbler og karamel

*ikke indkluderet i 2 snacks og 8 serveringer

 

Serveringer

2 snacks og 8 serveringer, kr. 400,-
3 snacks og 10 serveringer, kr. 500,-

3 gode glas vin

Kr. 300,-
Ekstra 4. glas til desserterne (i alt kr 400,- for 4 gode glas)

Tapasbar

Skinke

Jamon serrano de Batallé 78,-

Jamon Iberico Cebo Maximum 118,-

Jamon Iberico Bellota Lampino 158,-

Jamón ibérico Bellota Pata Negra / Seleccion de Jefe 248,-

Seleccion af Serrano og Jamón ibérico, oliven, mandler, tapenade og ost 398,-


Plato de Embutidos

Salchichon, Chorizo og Lomo 98,-


Pan con tomate
(brød med tomat og hvidløg)

Classic 58,-

Jamon Serrano 98,-

Jamon Iberico 128,-

Tørret okse fra Leon, manchego mayo, capers,
mandler og estragon, 118,-


Clásicos CANblau 2010-2020

Brød med olivenolie 18,-

Ristede, saltede marcona mandler 38,-

Marinerede spanske oliven 28,-

Rejer med aioli (2011) 88,-

Bikini med skinke, trøffel, og mozzarella 98,-

Grillet brioche med cremet gedeost, pære, trøffelhonning og balsamico 88,-

Grillede artiskokker med salsa bomba (2010) 58,-

CANblau burger med oksebøf, shiso, morkel mayo og sort sesam (2011) 68,-

Panko rejer med caesar dressing og peberfrugt 98,-

Svamperisotto med karl-johan svampe,
trøffelsmør og bøffel mozzarella (2012) 98,-

Hvid fisk, tomatkompot, fennikel og hollandaise (Jonathan’s vinderret) 108,-

Oksemørbrad, kryddersmør, persille/skalotteløgs vinaigrette 108,-

Dagens sorbet 48,-