Menu November/December

Tapasrestaurant

Tapas

Deletapas til hele bordet:

Surdejsbrød

Pan Cristal med tomat og hvidløg

Marinede oliven og saltede mandler

Rejer med hvidløgsdressing, guindillapeber og persille

Reje crackers med aioli

Croquetas med jamon iberico bellota

Jamon serrano Batallé, 30 mdr.

Jamon Iberico bellota, Lampino, 30 mdr.


Individuelle tapas:

Fiskesuppe med safran, rødfisk og corgette

Lynstegt tun med avocado, grape og pinjekerner*

Havbars med kartofler, løgmarmelade, kryddersmør og vinaigrette

Spædlam, yoghurt, syltede grønne tomater og pistacienødder

Iberico gris med sprødt, rødkål og sauce med jamon iberico

Citrontærte med olivenolie, marengs og vaniljeis*

Arroz con leche med kakao, hasselnød og kanel


* Disse serveringer er ikke med i den lille menu

 
 

Serveringer

Lille menu, kr. 400,-
Stor menu, kr. 500,-

5 gode glas vin

Kr. 500,-

Tapasbar

Skinke

Jamon serrano de Batallé 78,-

Jamon Iberico Cebo Maximum 118,-

Jamon Iberico Bellota Lampino 158,-

Jamón ibérico Bellota Pata Negra / Seleccion de Jefe 248,-

Seleccion af Serrano og Jamón ibérico, oliven, mandler, tapenade og ost 398,-

Plato de Embutidos

Salchichon, Chorizo og Lomo 98,-

Pan con tomate
(brød med tomat og hvidløg)

Classic 58,-

Jamon Serrano 98,-

Jamon Iberico 128,-

Tørret okse fra Leon, manchego mayo, capers,
mandler og estragon, 118,-

Clásicos CANblau 2010-2020

Brød med olivenolie 18,-

Ristede, saltede marcona mandler 38,-

Marinerede spanske oliven 28,-

Rejer med aioli (2011) 88,-

Røget laks med sesam, agurk og karry 88,-

Tun med tomat, trøffel og grillet brød 98,-

Bikini med skinke, trøffel, og mozzarella 98,-

Grillet brioche med cremet gedeost, pære, trøffelhonning og balsamico 88,-

Grillede artiskokker med salsa bomba (2010) 58,-

CANblau burger med oksebøf, shiso, morkel mayo og sort sesam (2011) 68,-

Panko rejer med caesar dressing og peberfrugt 98,-

Svamperisotto med karl-johan svampe,
trøffelsmør og bøffel mozzarella (2012) 98,-

Hvid fisk, tomatkompot, fennikel og hollandaise (Jonathan’s vinderret) 108,-

Oksemørbrad, kryddersmør, persille/skalotteløgs vinaigrette 108,-

Iberico Ribs med tomatceviche 108,-

Dagens sorbet 48,-