Menu juni 2020

Tapasrestaurant

Snacks

2/3 snacks

Tapas

Stegte røde rejer med basilikum, bagt tomat og ostepops

Mousse af bacalao, ajillo på spansk kørvel, pinjekerner og spinat

Hvide asparges med manchego, friterede kapers, olivenolie og hasselnød*

Ærter med jomfruhummer, grønne tomater, røget bacon og sommertrøffel
 
Artiskokker med and, appelsin og trøffel
 
Frikassé af Pyrenæ lam
 
Kalvetunge med senneps bechamel, løg og kryddersmør

Iberico gris med nye løg og kryddersauce

Jordbær, shiso og PX

Mørk chokolade, passion og yoghurt

*ikke indkluderet i 2 snacks og 8 serveringer

 

Serveringer

2 snacks og 8 serveringer, kr. 400,-
3 snacks og 10 serveringer, kr. 500,-

3 gode glas vin

Kr. 300,-

Tapasbar

Skinke

Jamon serrano de Batallé 78,-

Jamon Iberico Cebo Maximum 118,-

Jamon Iberico Bellota Lampino 158,-

Seleccion af serrano og Jamon Iberico, oliven, mandler, tapenade, oste og brød (beregnet til 2 couv.) 398,- 

Plato de Embutidos 98,-

Salchichon

Chorizo

Lomo

Pan con tomate
(brød med tomat og hvidløg)

Classic 58,-

Jamon Serrano 98,-

Jamon Iberico 128,-

Tørret okse fra Leon, manchego mayo, capers, mandler og estragon, 108,-

Classicos CANblau 2010-2019

Brød med god olivenolie 18,-

Ristede, saltede marcona mandler 38,-

Marinerede spanske oliven 28,-

Grillet brioche med cremet gedeost, pære, trøffelhonning og balsamico (2014) 88,-

Rejer med aioli (2011) 78,-

Bikini med skinke, trøffel, og mozzarella (2012) 88,-

Manchego ost med brød og melmalada (2020) 68,-

Grillede artiskokker med salsa bomba (2010) 68,-

CANblau burger med oksebøf, shiso og morkel mayo (2011) 68,-

Pankorejer med caesardressing og peberfrugt 88,-

Svamperisotto med karl-johan, trøffel og bøffelmozzarella (2012) 88,-

Hvid fisk, tomatkompot, fennikel og hollandaise (Jonathan’s vinderret) 108,-

Oksestriploin, kryddersmør, persille/skalotteløgs vinaigrette 108,-

Is med knas 48,-