Menu Maj/Juni

Tapasrestaurant

Tapasmenu

Skaldyrsravioli, krabbeconsommé, broccolini, chili og estragon.

De første spidskål, nye løg, salturt og muslinger.

Bacalao, porrer, violet shiso og salsa pil-pil.

Risotto med piqullo peber, artiskokker og appelsinreduktion.

Vagtel med asparges, brunet smør, soya og hasselnødder.

Havbars tilberedt i oksejuice med sort trøffel, carpaccio af okse og caviar*

Shawarma med iberico gris

Kalvefilet og kartoffelsalat.

Yuzu, karamel, citron og violer*

Mørk chokoladecreme, rabarber og vaniljeis.

8 serveringer 400,-

10 serveringer 500,-

3 gode glas vin 300,-

De to serveringer med * er ikke med i den lille menu.

Tapasbar

Skinke

Jamon serrano de Batallé 78,-

Jamon Iberico Cebo Maximum 118,-

Jamon Iberico Bellota Lampino 158,-

Jamón ibérico Bellota Pata Negra / Seleccion de Jefe 248,-

Seleccion af Serrano og Jamón ibérico, oliven, mandler, tapenade og ost 398,-

Plato de Embutidos

Salchichon, Chorizo og Lomo 98,-

Pan con tomate
(brød med tomat og hvidløg)

Classic 58,-

Jamon Serrano 98,-

Jamon Iberico 128,-

Tørret okse fra Leon, manchego mayo, capers,
mandler og estragon, 118,-

Clásicos CANblau 2010-2020

Brød med olivenolie 18,-

Ristede, saltede marcona mandler 38,-

Marinerede spanske oliven 28,-

Rejer med aioli (2011) 88,-

Røget laks med sesam, agurk og karry 88,-

Tun med tomat, trøffel og grillet brød 98,-

Bikini med skinke, trøffel, og mozzarella 98,-

Grillet brioche med cremet gedeost, pære, trøffelhonning og balsamico 88,-

Grillede artiskokker med salsa bomba (2010) 58,-

CANblau burger med oksebøf, shiso, morkel mayo og sort sesam (2011) 68,-

Panko rejer med caesar dressing og peberfrugt 98,-

Svamperisotto med karl-johan svampe,
trøffelsmør og bøffel mozzarella (2012) 98,-

Hvid fisk, tomatkompot, fennikel og hollandaise (Jonathan’s vinderret) 108,-

Oksemørbrad, kryddersmør, persille/skalotteløgs vinaigrette 108,-

Iberico Ribs med tomatceviche 108,-

Dagens sorbet 48,-