CANblau en el Muelle


I HANTWERKs helt enestående lokaler holder Bryggeriet Humleland og VinDanmark til. De står henholdsvis for øllet og for vinen, mens CANblau står for køkkenet.

Køkkenchefen Niels Sloth Sørensen, som kommer fra CANblau Tapasbar på Klostertorvet - står for køkkenet.

Det, CANblau en el Muelle vil, er, at fortolke de klassiske danske retter. Det vil med andre ord sige, at alle retterne bliver nyfortolket i en spansk version.

Et kreativt menukort er udviklet og tilpasset det maritime ”molemiljø” og vi glæder os til at serverer vores mad, hvad enten det er indenfor i de rustikke lokaler, eller på molen når vejret tillader dette.

 

Åbningstider på HANTWERK er:

Torsdage       16.00 – 22.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)

Fredage         14.00 – 24.00 (køkkenet lukker kl. 21.00) 

Lørdage         12.00 – 24.00 (køkkenet lukker kl. 21.00)

Se menukort

Henvendelser til CANblau en el Muelle sendes til: muelle@canblau.dk

For bordreservationer henviser vi til: www.hantwerk.dk

Kontrolrapport

Sociale Medier

Like os! Følg os!